Despre noi

Misiune

Misiunea revistei Top Quality Management este de a servi drept ghid și resursă esențială pentru profesioniștii din domeniile managementului, controlului intern și auditului. Ne angajăm să furnizăm informații de calitate, analize profunde și perspective relevante pentru aceste domenii, sprijinind organizațiile și practicienii în eforturile lor de a atinge excelența și de a promova practici eficiente și inovatoare. Misiunea noastră este să facilităm schimbul de cunoștințe și bune practici, contribuind astfel la dezvoltarea și consolidarea performanței organizaționale și a guvernanței corporative la nivel global.

Poza - Misiune - Revista Top Quality Management

Viziune

Viziunea noastră este de a deveni liderul de referință în furnizarea de informații de calitate și resurse inovatoare pentru profesioniștii din domeniile controlului intern, auditului și managementului. Prin articolele noastre, ne propunem să inspirăm și să informăm profesioniștii din aceste domenii, ajutându-i să-și atingă obiectivele și să contribuie la succesul și creșterea durabilă a organizațiilor într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și complexitate.

Poza - Viziune - Revista Top Quality Management

Valori

Valorile revistei Top Quality Management sunt fundamentale pentru îndeplinirea strategiei, misiunii și viziunii sale. Acestea includ:

Calitatea: Revista Top Quality Management își asumă angajamentul pentru excelență în tot ceea ce face, de la conținutul publicațiilor sale până la relațiile cu cititorii și partenerii.

Angajamentul față de cititori: Prioritatea noastră principală este satisfacerea nevoilor și așteptărilor cititorilor noștri, oferindu-le informații relevante, utile și de încredere.

Profesionalismul: Ne ghidăm în toate acțiunile și interacțiunile noastre de standardele cele mai înalte de profesionalism, asigurându-ne că suntem mereu obiectivi, riguroși și respectuoși.

Dezvoltarea profesională: Ne preocupăm de creșterea și dezvoltarea continuă a competențelor și abilităților membrilor echipei noastre, oferindu-le oportunități de învățare și progres în carieră.

Transparența și comunicarea deschisă: Ne străduim să facilităm o cultură a comunicării deschise și transparente în cadrul echipei noastre, încurajând schimbul de idei și feedback-ul constructiv.

Încrederea și responsabilitatea: Ne bazăm pe încrederea reciprocă între membrii echipei și îi încurajăm să își asume responsabilitatea pentru munca lor și pentru atingerea obiectivelor revistei.

Colaborarea și echipa: Promovăm spiritul de echipă și colaborarea între membrii noștri, înțelegând că succesul nostru se bazează pe contribuția fiecăruia și pe munca în echipă.

Inovația și creativitatea: Încurajăm spiritul inovator și creativitatea în abordarea problemelor și generarea de idei noi, recunoscând că acestea sunt cheia pentru evoluția și progresul revistei noastre.

Responsabilitatea socială și mediul înconjurător: Ne asumăm responsabilitatea față de comunitatea în care activăm și față de mediul înconjurător, căutând să aducem contribuții pozitive și să promovăm practici sustenabile în activitatea noastră editorială și în relația cu cititorii noștri.

Motto - Revista Top Quality Management

Perspective noi pentru liderii de mâine!